Polaroid fotoskrivare

Fick hem min fotoskrivare i går som jag testade i dag så tänkte skriva lite om vad jag tycke om den.

Den är beställt från coolstuff.se och när jag beställde skrivaren så besällde jag samtidigt fotopapper. Skrivaren och papprena gick med frakt och fakturaavgift på 1578 Kr. Papprena som jag beställde kostade 169 kr för 30 st.

Man behöver inte köpa till papper för det följer med ett pack med 10 st fotopapper till skrivaren. Jag beställde den i tisdagskväll och jag kunde hämta ut den redan i går morse. Så ett plus för den snabba leveransen och om man lägger en beställning inna kl 15 på dagen så ska man kunna hämta ut varan redan dagen efter.


Instruktionerna är på engelska men det är väldigt lätt att förstå och det finns bilder som visar hur man ska göra också. Skrivaren i säg är inte så stor som ni ser på bilden, jag la skrivaren på ett vikt A4 papper så ni ser hur liten den är.


(klicka för större bild)

Jag provade att skriva ut från mobilen och då skickar man bilden via bluetooth vilket var jätte smidigt. Första gången man skickar en bild så får man skriva in en kod för att parkoppla med skrivaren. Koden står i instruktionerna.

Jag har inte testat att skriva ut från datorn då jag inte har någon usb kabel för det följer nämligen inte med någon till skrivaren som man kan sätta in i datorn. Det ska vara en vanlig usb kabel som har två lika "huvuden".

Man ska även kunna skriva ut från kamera men det har jag inte heller testat men när jag har läst instruktionerna så verkar det himmla lätt och smidigt.

Bilderna blir inte så stora utan de är nästan lika stora som om man hade tagit de med en polaroid kamera. Jag tycker det är himmla bra kvalite på bilderna men mycket har nog också att göra med ifall man har tagit kortet med en bra mobilkamera eller vanlig kamera.

Det tar inte alls lång stund att skriva ut en bild som man har skickat från mobilen till skrivaren. Ni ska få se resultatet utav bilderna som jag skrev ut.




Bilderna ser bättre ut i verkligheten då jag tog kort på de med web kamerna.

Över lag så är jag jätte nöjd med denna skrivare och bilderna jätte bra med tanke på denna lilla skrivare. De passar jätte bra ifall man vill göra ett scrapbook album eller en fotokollage :)
/M

Ditt ord
Postat av: Emma

Ja, hon är super söt. :) Amerikansk bulldog är hon.

Tack! Men liten är den att. Haha.

Detsamma till dig. :)

2012-05-04 @ 13:08:27
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Madde

Riktigt fina bilder blev de, jag trodde den va större. Man fick den bilden av de från första bilden du la ut men shit va liten den va.. smidigt :)

2012-05-04 @ 13:08:57
URL: http://shabo.blogg.se/
Postat av: steffi

Fin blogg du har!

Har startat en frågestund och skulle verkligen bli glad om du skulle ställt en fråga :)



http://blombackesflikka.blogg.se/2012/may/fragestund-till-12-maj.html#comment



kram.

2012-05-04 @ 13:57:15
URL: http://blombackesflikka.blogg.se/
Postat av: steffi

sv; jarå, desamma :)

2012-05-04 @ 14:42:35
URL: http://blombackesflikka.blogg.se/
Postat av: malin

åååh smart grej egentligen :D kanske man skulle haft ^^ beställde lite smått & gott från den där sidan du skickade över (samma som din klänning kommer från) :D

fanns mycket fint men vissa saker va sjukt dyra :/ vart 2st linnen & en klänning iallafall :D im in looove!! hahaha :D med mig är det bara bra, själv då? :) skönt med helg måste jag säga!

2012-05-04 @ 15:04:40
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: felicia - fotokobran

Du har väl inte missat Helgens Sweetie? :D

http://fotokobran.se/2012/may/var-med-och-delta.html#comment

ursäkta om du redan fått denna fina lilla påminnelsen! :)

2012-05-04 @ 23:35:14
URL: http://fotokobran.se
Postat av: Jennie & FrökenFlis

men så häftigt ! :) En sådan skulle vara fräckt att ha ju :)

2012-05-05 @ 07:26:20
URL: http://jenniesays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0