Jobba jobba jobba

I går så var det dags att arbeta igen och jävlar så skönt det var när man kom till jobbet. Hade inga problem alls att gå upp på morgonen, värre är det de dagarna då jag är ledig.

Dock så var bilturen till flen igen höjdare och det kunde ha fått ett abrupt slut i modd vädret. Hade nämligen en idiot i en volvo som körde om mig och en massa andra som en tok. Lagom innan sklödinge så kör han om och kastar sig in framför en bil så det slutar med att den bilen hamnar med fronten i diket på motsatt sida. Volvon som körde om stannade i väggrenen i vår kör riktning och vi restrerande bakom fick tvärnita tack vare den idioten.

Fy fan säger jag bara, bena och armarna skakade på mig och det kändes som om frukosten höll på att komma upp. Jag behöver väl inte säga att jag svor en lång och ful ramsa ända tills jag kom till flen.

Resten utav dagen var iallafall kanon bra. Älsklingen var och klippte sig i går och snygg som tusan i håret vart han. Vart en slöar kväll framför datorn och teven.

I dag har jag varit på kommunal för att få hjälp att förstå mig på de där jävla kassakorten. Sen vart det hem till mamma och hämta kjolarna som vart jätte bra, tack mamma!

Kom hem från ica maxi för en liten stund sen, har nyss käkat lunch och skall strax ta tag i disken. Sen ska jag vara lite kreativ och skissa på en potentiel tatuering.
/M
















Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0