So fucking jävla awesome

Det vart termobyxorna på när jag skulle ut förut, bättre att ta det säkra före det osäkra. Det visade sig ju oxå att jag fick skrapa av rutorna på bilen och då det tar ju sin lilla tid. Så utan termobyxor hade jag nog fryst bena utav mig.

Shoppade lite bra och ha grejor på öb, sen vart det ica maxi för lite små saker. Det vart även en tur ner till åhléns för lite smink.  Väl hemma vart det lunch och sen tog jag tag i diskberget som min karl och jag hade skapat.

Efter det tog jag mig i kragen och tränade lite, så jävla skönt när det väl är gjort. En dusch var ju välbehövligt kan jag ju säga.

Fick ett oväntat telefonsamtal nyss som jag vart jätte glad över. Jag ska nämligen på jobbintervjue på onsdag på folktandvården här i stan. Jag hoppas på att få jobbet men det är bara en vinst i säg att de vill att jag ska komma på intervjue.

Älsklingen kom hem nyss och jag fick en jätte fin bukett med röda rosor och choklad utav honom <3 själv får han sin älskade pondus tidning och sen var tanken att han skulle få torkat kött som han tycker om. Men nej då har de slutat att sälja det på ica maxi så det fick bli luft torkad skinka istället.

Och efter som jag är så överlycklig över intervjuen, blommorna och chokladen så kommer jag lägga upp en massa ego bilder bara för att =P
/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0