Vin

Förmiddagen i dag var jag arg som ett bi men vart sen glad som en sol efter att ha pratat med försäkringskassan som sa att mina pengar skulle komma in den 28 (idag). Efter att ha ätit middag åkte barbro, jenny och jag hem till kick för att kolla hur det såg ut i nya lyan efter att hon möblerat. Vart en fika ute på hennes veranda och njuta utav vädret.

Sen körde jag hem jenny och barbro och åkte hem och fixade till mig lite då jenny, jag samt emmy skulle dricka några glas vin på kvällen. Trillade in hos jenny vid åtta tiden och satte oss på balkongen och lyssnade på musik och drack vin.

Tog en tur till harrys men det var dött så vi drog till statt där det var lite mer folk. Tog ett bord där inne och sen kom en gammal herre bort och började prata med oss samt så sjöng han en liten melodi för oss. Den gamla herren som hade fått en eller två glas för mkt i sig var så snäll och bjöd oss 3 på varsin drink.

Sen vart det hemgång efter att vi hade druckit upp. Kom hem efter tolv men kom inte i säng förens efter kl 1 då jag satt och skrev med jenny på msn och det var ju miljoner stavfel hela tiden. Att vi änns fattade vad vi skrev var ett under.

I dag vart det en tur hem till emmy och kolla på lite maskeradkläder samt skitsnack. Sen drog jenny och jag till maistro för mat och sen åhlens för jag skulle fixa en present till min mor. Drog hem och la mig på gräsmattan och solade i bikini en stund. Efter maten åkte jag upp till barbro en sväng och nu sitter jag i soffan och slöar. Blir att hoppa i säng tidigt i kväll för jag ska va hundvakt från kl 8 i morrn.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0