När onsdagen är passerad och torsdagen snart också är det

I går var det en halv seg dag på jobbet, frusen var jag också tack vare skit vädret som var. Kom hem och fixade middag, pottatis kaka och bacon. När vi hade fått i oss maten så tvingade vi oss upp till willys för att storhandla då det började eka lite i skåpen.

Det gick smidigt och fort, väl hemma så plockade kim upp varorna medans jag vek ihop samt la in tvätten på sin rätt plats. Sen kom chrille över till oss för grabbkväll och jag gick en prot bort upp till madde. Vart en massa tjejsnack om allt ifrån skvaller till vad man ska köpa i julklapp osv. Charlie orade sig med att ligga och jollra under babygymmet, sen vart det mat dags för lillkillen innan han somnade.

I dag kände jag mig som en zombi på jobbet, var typ bäcksvart enda fram till kl 9 i morse. Hade ialla fall sista patienten kl 15 sen roade jag mig med att städa vårat rum de sista 2 timmarna innan det var dags att åka hem.

Kim höll på med maten när jag kom hem, det blev spagetti och köttfärsås. Passerade duschen efetr middagen och nu ligger jag helt utslagen i soffan. Blir nog en tidigt kväll för min del så vi ska ha undersökningspass i morrn och det krävs att man är pigg och alert.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0