Tordag och fredag

I går var jag helt slut när jag kom hem från jobbet då vi hade avslutat dagen med att ha nästan 2 timmars akutpass. Tog dock en repa in på willys påvägen hem och det gick undan där inne kan jag säga :P

Vi åtta tiden gick jag över till madde och chrille då madde och jag skulle ha lite tjejkväll då chrille skulle över till kim och spelaspel. Vi hade super trevligt som alltid, pratade om allt mellan himmel och jord.

Disskuterade när vi ska ta och gå ut och vi kom fram till att det förmodligen blir den 20:e denna månad. Vi ska ju till  norrköping först då jag ska tatuera mig så vi tänke att det passar ju bra att avrunda kvällen med utgång så får killarna ha en spelkväll med lille charlie :)


I dag så jobbade jag bara fram till lunch och tiden verkligen flög fram tills dess, det kändes inte som om jag han jobba :P Åkte hem till mina föräldrar sen då jag behövde hjälp med några papper.

Sen åkte mamma och jag upp till ö&b där vi handlade på oss lite saker sen vart det en ut ner på stan. Handlade på mig lite mer saker innan vi åkte hem sen. Resten utav kvällen har varit lugn, vi har ätit middag och sen bara slöat.

Vi tänke fortsätta denna fredagskväll med att bara slöa och njuta utav att vi har varit tillsammans i 11 månader i dag :)

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0