Fantastiskt

Firade midsommar samt hade muckfest för dansken o chrille ute i vid danskens sommarstuga o det var kanon även fast vädret inte var så bra hela tiden. Vi grillade, fiskade, madde o jag badade bastu o drack en massa cider där inne. Vi hade pressent utdelning till pojkarna som muckade, dansken fick en tröja med ett kort på sig själv  när han var liten där det stod: liten har blivit "STOR" och chrille fick en bok med massa kända o okända sexcitat. Pressenterna passade de perfekt o det var jätte glada.

Dagen efter när vi vaknade ute i sommarstugan så var man bra seg i kroppen, vart till att röja undan där ute innan vi for hem mot stan. Trallade över till tiina på kvällen o sen drog hon och jag ner på krogen men det var inte så mkt roligt folk ute så vi gick hem till henne o tittade på film.

Söndagen spenderade jag större delar i soffan med att bara slappa o lyssna på musik. Gick över till tiina på kvällen tittade på the fast and the furious.  Åh vad jag bara älskar den filmen, heta karlar o snygga bilar grrrr.

Måndags for jag till norrköping med tomas o victor för uppdrag shopping o det vart det på hög nivår. Köpte två para helt underbara skor som jag kan trippa runt i nu. Hittade två linnen inne på hm som jag oxå köpte sen vart det en t-shirt o en svart jeans kjol på cubus och en munktröja på intersport. Handlade oxå lite nya pirecingsmycken, en par röda fluffiga handbojor, batterier till mp3 spelaren och en massa toffsar. Hela kalaset gick väl på ca 2000 kr men det är jag värd.

Vi åt lunch inne på domino, det vart sallad o det var jätte god o gud så mätt man vart. Orkade int eäta upp allt för det var inte ett litet lass med sallad man fick. Sen när vi kom hem med tåget så gick vi o träffade sofie o tiina vid fontänen och visade våra inköp.

I morrn är det sista dagen på praktiken innan jag har sommarlov o de har semester o då ska vi mummsa tårta. Ska ute och äta middag med min farmor och mina föräldrar i morrn o det ska bli hummm intressant.

På fredag är det party party som gäller för då kommer robert ner hit o så blir det väl att vi ska in på babban eller starlight som det heter nu, suck hoppas vi skippar det. Lördag om det är fint väder o min kusin får barnvakt så sak vi tydligen grilla här hemma, det kan bli riktigt trevligt och på söndag så fyller jag 20!

Nä ska tralla bort till soffan o vänta på att morden i midsommer ska börja sen efter det så är det sängen som gäller.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0