Fredagens party

I fredag så fyllde Natha 20 år och det firade hon med att tralla in på bolaget ock köpa öl och cider.Hon hoppade runt och flög på små alkohol moln inne på bolaget. Sen på kvällen så hade vi förfest hemma hos sandra. Det var jag, victor, hans karl, natha, tobbe, annelie, alexandra och natha K. Sen så kom jari och robban och en kille till. Vi hade jätte roligt uppe hos sandra.

Sen när vi gick ner till san marion så träffade vi på dansken och wearner så vi drog med de in på krogen. Det vart en hel del drickande därinne och sen så gick dansken upp och sjöng as longes I love you med backstreet boys (tror låten och gruppens namn stavas så). Det lätt rätt så bra när han sjöng men huvudsaken att man har kul vilket vi alla hade den kvällen.


I lördags när jag vaknade så känndes huvudet tungt och det var jobbigt att kliva upp ur sängen, men andra ord jag var bakis. Det var inte bara jag som var det utan även natha var det. Vi gick ner på stan runt kl 13 för hon skulle in på bolaget och sen vart det bakis mat. Sen trallade jag hem och sov innan jag gick hem till tiina och tittade på film med henne, chrille och dansken. Kollade på en jätte rolig film men har förtillfället glömt bort vad den heter.

I dag har varit en slöar dag, gick upp vi fem i 13 tror jag kl var. Har typ bara tittat på teve och sofftat.Tiina och chrille var över och tittade på en tevebänk som de fick ta utav oss om de ville så den ska vi flytta över till de sen när de flyttar in i nya lägenheten nästa vecka.

Ja det var allt som hände den här helgen. I morrn börjar en ny veckan och en massa saker som skall fixas och göras.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0