Full fart



I fredags åkte jag, victor, annelie, agnes och basse till norrköping. Alla förutom basse och victor skulle pierca sig, innan det var dags att gå till piercaren så sprang vi runt i alla affärer vi han med och gjorde av med en massa pengar. Jag inhandlade två par kjolar, ett par skor och lite annat smått och gott.
Sen var det time för lunch innan vi trallade iväg till lucky 7 och ta hål i tungan.

Han som tog hål i tungan på mig var jävligt snygg, ujuju det var nästan så jag glömde bort smärtan i tungan där för ett tag. Så nu är jag innehavare av ännu ett titan smycke i kroppen. Sen när vi kom hem från norrköping så hjälpte jag tiina och chrill att flytta in i deras nya lägenhet. Sen på kvällen så drog jag och dansken ner på krogen med annelie och victor. Vi träffade på chrille där ners så vi drog en repa på varenda krog innan det var dags för sängen och sova.

Lördag vart det till att fortsätta hjälpa tiina och chrill att flytta in skaer i lägenheten. Jag, annelie och dansken hjälpte till med det vi kunnde, sen på kvällen så kom wearner och victor. Vi satt och pratade lite skit innan vi drog ner på krogen och hade en en jätte trevlig kväll. Träffade på chrille, buren och john inne på babban. Sen när det var time för att gå hem så var det kallt och dum som man är så hade jag glömmt tröjan hemma så jag fick låna danskens.

Söndagen tillbringades i sängen med mp3 i örona, var för trött för att göra något. Det var en riktig slappar dag.

Sen i måndags och tisdags var jag på studiebesök hos två tandläkare, en i åby och en i norrköping. Sen i dag har jag bara slappa, vart nere på stan och köpt lite strumper och umgåts med mammsen. I morrn är det skola och studiebesök på sterilen på sjukhuset och på fredag så är det party igen. Får se om jag dricker någon ting den här helgen, man ska inte dricka när man precis har piercat sig men på fredag så har det gått en vecka så vi får se.

Den ska som är jobbigt men ändå bra på ett sätt är att när man har tagit hål i tungan kan man inte äta så bra så det blir mest soppa till mat vilket innebär att man går ner i vikt vilket alltid är trevligt iallafall för mig.
Nä rimga sandra i morrn och se om hon har pratat med de på natilus om träningskort, ska även medela  hurdags vi kommer ut och hämtar helmer  om 4 dagar (tror jag han heter) som T ska få utan C.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0