Sommaren 06

Sommaren 06 är oförglömlig för mig, det har varit den bästa sommaren på länge.
Det har varit toppen väder hela sommaren vilket har gjort att man har badat en hel del. Det är många minnen som man har skapat under denna sommar. Minnen som man alltid kommer att bära med sig nära hjärtat, iallafall jag.

Slutade skolan och tog studenten den 10 juni viket var roligt, skönt men endå lite ledsamt. Man har gått och längtat i flera år att det ska bli ens tur att få sätta på sig den där mössan och springa ut från skolan och aldrig komma tillbaka. Sen när allt det är gjort så är allt över och man har längre ingen klass att gå till varje dag. Man kände lite seprationsångest ett litet tag innan och efter man tagit studenten för man har ju endå spenderat nästan varje dag tillsammans i 3 års tid.
 

Sen vart det midsommar som vi firade ett gäng hemma hos tiina och chrill. Vi hade en kombinerad midsommarfest/inflyttningsfest för de hade precis flyttat in i sin 1:a. Vi hade det jätte trevligt, det var trevligt folk och man vart så där lagom full som man ska bli. Sen så har det blivit en hel del fotbolls tittande hemma hos de efter som det var fotbolls VM (tror det var VM, jaja sak samma). Vi sammalde ihop ett gäng och satt och tittade och skrek uder matcherna när det inte gick som vi ville.


Annars så har jag typ jobbat häcken utav mig på lövåsen hela sommaren men det har varit roligt endå även fast man har slitit som ett djur i värmen. Har haft underbara jobbarkompisar att jobbat men vilket gjorde det mkt lättare att cykla iväg till jobbet på morrnarna. Jag och danne vilket jäva radarpar vi var, det gick undan som fan när vi jobbade ihop. Det var varit många tråkiga stunder på jobbet som när 3 st utav våra boende dog, fast det var ju det bästa för de. Sen har det varit många roliga stunder oxå när vi t ex har suttit och fikat, när vi har gjort små hyss mot varandra och så.

Tiina, jag, chrill och dansken har hunnit med några bilturer under sommaren oxå, åkt i väg och badat, fikat och haft det skit skoj. Har varit på malma marknade med tiina, dansken, wearner och madde. Det var jätte skoj även fast man var lite bakis från festen kvällen innan och naturligtvis så skulle vi ju såklart åka karuseller, det var så magen vände sig ut och in. Men det var det värt för jag tror aldrig jag har skrattat så mkt i hela mitt liv som då.



Hade avskedsfest den 28 juli för chrille och dansken som skulle åka in i lumpen i enköping den 31 juli.Det var en minnesvärd kväll för oss alla som var där uppe. Killarna fick presenter som vi hade köpt till dem. Det var många tårar som föll ur ögona inte bara på de utan på oss alla som var där uppe.
Det var många som skulle komma att sakna de när de åkte här i från. Men en kanon kul kväll hade vi allihoppa och många fina minnen kommer jag ha från den festen. Vi var sen några st som vinkade av de vid tåget på måndagen när de skulle åka här ifrån. Det vart tomt utan de sen för man var så van att nästan jämt och ständigt stöta ihop men någon utav de på stan.


Sen har det vart katrineholms veckan och killarna hade permis under den helgen så då vart det ut och festa i öltältet. Dansken har fixat tågbiljetter åt några utav oss så vi kan åka upp och träffa de sen när de har besöksdag vecka 38.

Sommaren 06 har varit en händelse rik sommar, man har tagit studenten och blivit vuxen, killarna har åkt in i lumpen för att bli män, fok kämpar på för att få jobb, vissa fortsätter att plugga. Men bara för att sommaren är slut så är det inte slut på att skapa underbara minnen tillsammans med sina vänner för det har vi hela hösten, vintern och våren på oss att göra innan det är dags för en ny händelserik sommar.
 


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0