Väck i huvudet

Det är precis så jag känner mig efter bara 3 timmars sömn. Det var ju allt annat än en höjdare att kliva upp ur sängen i morse kl 7.

Var nämligen på bio i går natt med emmy, såg premiären utav new moon som gick kl 00.00. Klockan var 02,20 när jag var hemma innanför dörren. Osmart som jag är ibland så hade jag druckit cola under filmen så jag var ju speedad och hade jätte svårt att somna. Tror jag lyckades somna någon gång efter kl 04.00 efter att ha legat och vridigt och vänt på mig x antal gånger.

Men hur var filmen då? Jo jag tycker den var fucking jävla awesome! Visst det hade kortat ner den jämfört med boken och ändrat lite på vissa saker men den stämmer ändå jävligt bra överens med boken. De hade tagit med de mesta detaljerna som man kanske inte trodde de skulle ha gjort ifall man läst boken.

Nä får man ju då vänta ett helt år på nästa film i twilight serien. Suck hur ska det gå, kommer ju få lite abstinens besvär eller vad säger du emmy.

Annars sitter jag i skolan helt jävla väck i huvudet och det enda jag vill göra är att sova! Har hällt i mig en redbull men det hjälpte då fan inte mkt, får ta och hälla i mig den andra bruken snart så jag åtminstonde överlever fram till lunch.

Jag säger bara tack gode gud för smink för de där mörka ringarna under ögonen var då inte smikrande. Det är fan mig tur att det finns smink så man kan trolla lite och se lite piggare samt fräschare ut än man verkligen är och känner sig.

Nä ska väl återgå till min jätte roliga matte bok, ska plugga in mp3 spelaren så jag inte somnar.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0