Nagelack och sushi

Gick till bibblan i dag och lämnade tillbaka boken och sen vart det en sväng in på åhlens för att kolla efter nagelack. Tog ett tag innan jag hittade någon färg som jag gillade, det vart ett lila rosa nagelack eller hur man nu ska beskriva färgen. Ska lägga ut en bild på naglarna i morrn så får ni se hur de ser ut.

Sen innan jag gick hem så köpte jag med mig sushi som jag käkade till lunch framför teven. Har surfat lite på internet och letat efter jobb att söka. Så mkt mer har jag inte gjort i dag då jag inte har känt mig riktigt kry i kroppen. Så jag hoppade över att träna i kväll utan det får bli ett danspass på onsdag istället.

I morrn ska jag upp till lerina för att diskutera ifall jag kan plugga in matte B där så jag kan få ett betyg i den kursen. Sen ska jag köra sophia till djurkliniken så hon kan hämta hem lily som ska operera bort sin enda tand. Den lilla klantmajan till hund slog ut halva sin tand när hon lekte med ett däck för några dagar sen så i morrn ska det operera bort det som återstår utav den tanden så hon inte får infektion i munnen.

Efter det så ska jag, emmy och natha upp till willys och köpa onyttighetern inför våran skräckfilmskväll vi ska ha i morrn.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0