Last night was a good good night

Vart lite förfest hemma hos tobbe med natha, nina, evve, waerner och kerstin. Satt och lyssnade på musik och snackade skit.

Drog ner till lilla vid halv tolv tiden och det var skit bra stämmning där nere. Tog ett bord där inne och satt och lyssnade på kareoken. Tobbe var så snäll och bjöd mig på cola sen snodde jag hans iphon och tog en massa kort och la ut på fejjan.

Träffade en massa trevliga människor man känner, träffade på dan och burén som jag inte sett på hur länge som helst. Nina och jag larvade oss och retade waerner, det är fan mig inte bra att dricka 2 lite cola. Var som en speedad kanin.

Drog bort till pizzerian brevid starlight när lilla stängde för käk och sen vart det upp till tobbe på efterfest. Vart dock inte så jätte lång varig utan tog en promenix bort till de norra kvarteren för socialesering.

I dag är jag grymt seg och kroppen är som gelé , känner mig nästan lite bakis fast jag inte drack någon alkohol alls. Vaknade runt 11 tiden men kom inte upp ur sängen förens efter kl 12.

Kom nyss hem efter att ha handlat lite mat och nu blir det soffhäng tills det är dags att fixa middag bort mot fyra. Sen blir det teve tittande och sen försöka komma isäng tidigt då jag börjar skolan i morrn.


I´t was a awesome night last night ;)

//M

Ditt ord
Postat av: Natha

He he heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2009-11-16 @ 17:39:00
Postat av: Maddiie

Shut up! :P

2009-11-16 @ 18:36:39
URL: http://maddiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0