23 december 2009

I dag följde jag med min far till bolaget och det tog väl oss ca 10 min innan vi lyckades hitta en parkeringsplats. På bolaget var det fullt med folk men det gick rätt så fort att betala och komma därifrån endå vilket var skönt.

Åkte till coop lövåsen och handlade en mini kalkon på 5,3 kilo! Det tycker jag då inte är mini men men, tung som fan var den frysta klumpen.

Åkte ner på stan sen igen så jag kunde köpa frukost/lunch, det var 10 bitars sushi att ta med sig hem. Käkade när vi kom hem sen och det smakade kalas gott.

Sen bäddade jag ner mig i soffan och tittade på film, det vart twilight och jag tycker den var mkt bättre än första gången jag såg den.

Gick ner en sväng på stan sen igen och shoppade lite underkläder, kjol samt linne för jag kände att jag ville unna mig något.

Väl hemma sen så fixade farsan och jag middag och sen tog jag ett varmt skumbad och drack en iskall smirnoff vilket smakade gudomligt gott.

Nu sitter jag och har tråkigt men det är ingen idé att gå och lägga sig för jag är inte trött. Blir nog till att kolla på sagan om ringen ( del 1) som visas på teve nu.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0