Så där ja

Helgen har flugit förbi och det vart utgång i fredags samt i lördags. Vart statt i lördags med werran, det var inte planerat utan en inpuls grej som var jätte skoj. På dagen så vart det en fika med chrisse, madde, chrille samt victor  som ar på besök i stan. Vart en onyttig fika på sultans med två bakelser. Söndagen vart det fika hemma hos madde och chrille med kim och werran.

I går så började jag min lärlingspalts på amiralens bilskadecenter i flen som billackerar. Dagen flög förbi, jag fick slipa och tejpa en massa. Hade träningsvärk i benan när jag kom hem efter att ha suttit på huk samt på knä större delen utav dagen. I dag hade jag grym träningsvärk i bena och har det fortfarande, et är en pina att gå upp och ner i trapper sak ni veta. I dag så fick jag vattenslipa, tejpa, blanda färg och vara med och kolla på när de lackerade. Var en aningen trött i dag så dagen gick inte lika fort som i går men det var grymt skönt att sätta sig på bussen och åka hem kvart över 16.

Nu börjar jag bli sakpligt trött med jag ska se om jag kan pina mig till att vara vaken drygt 1 timme till och kolla på dessperate housewifes. Men vi får väl se hur det går med det, är ialla fall glad att jag har sovmorgon i morrn. Jag behöver inte gå upp halv 6 i morrn utan kan sova till kvart över 6 för jag ska hämta en utav bilarna på skadecentret tvärs över gatan kl 7 och köra den till lackeringen i flen.

Nä försöka pina mig till att va vaken en stund till var det jag, puss o kram på er alla!


Ditt ord
Postat av: barbiie

vad kul det verkar! hoppas det går bra och att du trivs! saknar dig! puss

2008-10-17 @ 18:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0