Norrköping

Var skola som vanligt i dag sen så hade jag ett möte och det verkar lovande mer tänker jag inte säga. Min kära kusin ringe förut i dag och undrade om jag ville följa med ner till norrköping och vara smakråd för hon skulle köpa tapeter.

Det vart en livlig resa efter som hon hade alla barnen med sig, hon har tre styckan. När vi kom till norrköping så kom vi på att vi var hungriga så det vart hamburgare på max men innan vi kom dit ( ingen utav oss hittar så bra i norrköping) så vart det en åktur inne i norrköping. Hamburgarna smakade jätte bra och efter det så begav vi oss till rusta och handlade tapeter och lite andra små saker. Ungarna var ju allt annat än lugna, jag säger bara sele och flexikoppel tack.

Det var otroligt skönt att komma hem men även fast de är sjövilda så är de så otroligt söta och gulliga. Åt en smarrig moussaka till middag som mamma hade lagat. Åt så mkt så jag nästan rullade från matbordet.

I morrn ska jag till frissan och fixa till mitt hår, det ska färgas och kippas. Jag vet vilken färg håret ska färgas i men jag vet inte hur jag ska klippa det. Får be min hårfrissör komma på nått bra, dock så ska det inte bli kort då jag vill ha kvar längden så gott det går.

Nepp nu ska jag sluta nörda här och titta på teve. Puss o kram på er!


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0