Helgen

I fredag vart utgång på kvällen med TT och kolla läget. Träffade på en hel del folk som man kände. Gick dock hem tidigt och var i säng vid halv 2 för jag skulle tidigt upp på lördagen.

Lördag: Åkte till tippen med werran sen vart det ut till huset och slipa som tokar. Kom hem vid 17 tiden och då var det bara att hoppa in i duschen och fixa till sig och sen äta mat. Jonas kom och hämtade mig kl 19 för vi skulle sammlas några minute över sju på sparkbankens parkeringen för vi skulle till norrköping på race men en massa folk.

Det var inte lite bilar som var där när vi kom dit  och den fanns en hel del grymt snygga bilar att dräggla över också. Träffade en massa folk man kände sen tittade vi på när de driftade och brännde gummi. Bäst på att bränna gummi den kvällen var jocke med sin volvo, var inte mkt kvar utav hans bakdäck när han var klar. Sen åkte vi och kollade på race sen vart det tillbaks hem stan. Kan ju säga att det tog väl 20 min hem efter som vi låg i 250 större delen utav tiden.

I dag så har jag varit ute i huste med kim och werran och hennes mamma. Vi började tapetserar och det gick jävligt bra för att aldrig ha gjort det förr. Sen så kom chrille, madde och jonas ut och gjorde oss sällskap. Sen åkte grabbarna hem och fixade käk åt oss så när vi var klara så var det bara att åka hem till madde och chrille och trycka i sig mat.

Ja det var den helgen, det är synd att den ska gå så jävla fort men det är sånt man får stå ut med. Nä snart dags att cykla iväg till skolan.

Puss och kram på er!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0