Upp ner upp

Det har blivit ett himla springandes upp och ner för trapporna i dag. Det börjad med att jag sprang upp och ner från lägenheten till bilen när jag skulle packa den full med kartonger.
 
Var helt slut kroppen när jag var klar så efter att jag kom hem från garaget så fick det bli duschen och kleta in färgbomen i håret. Den fick sitta och värka i några timmar medans jag tittade på teve och käkade lunch.
 
Hoppade in i duschen sen och körde på lite hemma spa innan jag tog tag i disken för att sen springa upp och ner mellan lägenheten och vinden. Så nu äntligen är det tomt på kartonger på vinden, så skönt! Bara lite små saker plus en kista som står där uppe.
 
Efter att vi hade smällt middagen och regnet upphörde så vart det lite mer spring i trapporna. Men denna gången gick det snabbara att packa bilen då älsklingen var med och hjälpte till.
 
När vi var klara i garaget vart det svängen förbi svärfar där det vart kaffe och kolla på när han sorterade bilpapper. Det var ingen liten hög han hade då det var bla regbevis, besiktningsprotokoll, försäkringspapper till sammanlagt 10 olika bilar.
 
Nu blir det lite teve tittande innan sänge kallar. Ny dag i morrn med mer springade upp och ner för trappor ^^
 
 
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0