Sista dagen

Japp så i morrn så är det sista dagen på praktiken för mig på folktandvården. Har varit där sen i slutet utav december och tiden har gått så fort. Har trivts jätte bra där och jag har lärt mig jätte mkt och det är mkt tack vare mitra och anita som jag har haft som handledare. De har lärt mig så mkt och jag tror inte man kan få snällare och bättre handledare än de. Kommer sakna de jätte mkt men jag kommer ju träffa de en gång om året efter som jag nämligen har mitra som tandläkare och anita som tandsköterska.

Annars så har det inte hänt så mkt i veckan, slutade tidigt i onsdag så då tog jag en fika på paladium med tiina, sofie, victor och natha. Satt där från kvart i fyra till kvart över sju och pratade skit och tittade på teve vilket var trevligt. Ska ta en fika med david i morrn på paladium och sen på kvällen så ska man tydligen över till knasen på förfest för susanne ringde förut och tycket jag skulle komma över i morrn för hon skulle dit och festa. Har inte träffat henne senns i februari tror jag det var... men jag hinner träffa henne en stund på dagen oxå för hon ska nämligen till tandläkaren och inte till vilken tandläkare som helst utan till den tandläkaren jag är hos.

Ja det var väl allt jag hade att skriva om....ska titta på teve en stund innan det blir till att krama kudden så man orkar upp i morrn.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0