Vad händer,har hänt

Dagarna är nästan lika dana dag ut och dag in, de består utav att plugga, går ner på stan & se om det finns något trevligt folk att umgås med, bli rastlös för att det inte finns nått att göra, gå på krogen onsdag,fredag & lördag nästan varje vecka. Man kan ju inte påstå att det är något speciellt roligt och händelserikt liv man lever men vad ska man göra när den här stan är tråkig.

I fredags så vart det då krogen med det gammla vanliga gänget och som vanligt så slutar det inte alltid som man har tänkt sig. Det var san marino som vanligt & sitta och kröka, sprang bort till barbros & betalade inträde, tog stämpel innan vi sprang tillbaka till san marion för lite mer alkoholhaltid dryck. Sen splitrades vi upp under kvällens gång & min kväll slutade med att jag gick en massa promenader på stan med två killkompisar. Det vart inget barbros för mig, var väl där inne sammanlagt 7 min när jag betalade inträdet & sen när jag hämtade mina grejor. Det gjorde inte så mkt att jag aldrig var där inne under kvällen för jag kände inte för att dansa ändå.

P jag förstår inte hur du känner dig det skulle va att ljuga för dig om jag sa så men jag kan tänka mig in lite i hur du känner dig. Det måste vara jävligt tufft men jag tycker du hanterar det mkt bra måste jag säga och stå på dig! Du vet att vi finns här för dig i vått & torrt killen,  jag beundrar dig att du åkte tillbaka.

Annars så har jag & kusinvitamin börjat träna på nautilus nere i badhuset, kommer trivas där jätte bra och mkt beror nog på att jag har dig att träna med. Fan varför har vi inte kommit på det här tidigare för..?! Jaja bättre sen än aldrig &så kan vi ju prata en massa skit och planera en massa grejor vi ska göra. Well vi ska ner på söndag & träna riktigt ordentligt & avsluta med bubbelbad och bastu.

Den här veckan är det inte mkt som har hänt, krogen i går (åh viken överaskning att jag var på krogen) & det var inte mkt roligt folk där men en och annan snygg grabb klev in där. I dag var det shopping dag nere i norrköping med mammsen, det var en tröja och ett par byxor. Cubus där jag köpte mina byxor har blivit min nya favvo butik, den äger som fan. Drog med mammsen bort till lucky 7 så daniel (piercaren) kunde kolla hur min tungpiercing hade läkt, bytte staven till en kortare. Gosh han var lika snygg som förra gången och lika gulligt & trevlig. Varför finns det inte sådanna killar i den här stan för..?! ÖÖÖh daniel flytta hit så man har något snyggt att titta på i den här stan, oki det finns snygga killar att titta på i den här stan men de är inte lika trevliga som dig. Sen efter att vi hade varit där så drog jag med henne bort till roger (tatuerare) för jag skulle beställa tid för att fylla i mitt hjärta så jag fick en tid i mitten av oktober.

Vad som händer i helgen det vet jag inte det som händer det händer. Det jag vet är att vi ska träna på söndag och jag känner att jag behöver ventilera mig lite och få höra dina synpunkter på lite grejer. Öh jag vill att min tröja som jag har beställt ska komma nu, orka vänta längre!


 




I make mistakes, I´m only human and I ´m not perfect.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0