Öltältet

I onsdags så hade de slagit upp öltältet nere på stan så då var man ju tvungen att ta en tur ner dit. Men innan man kom dit så började det med en lite förfest hemma hos chrill och där uppe så träffade man dansken, wearner och emelie. Sen nere på öltältet träffade man en hel bunt med folk som man kände, sen gick vi till san marino vid tolvtiden och stannade där tills de stängde.

Fredagen var jag nere på banken på dagen och fixade lite grejer sen vart det hemm och plugga. Var förfest hemma hos chrill igen sen gick vi ner till öltältet. Vart ett helt gäng där nere som hade skitkul...drog sen i väg och fortsatte kvällen på san marino när öltältet stängde. Efter att san marino stängde vart det efterfest hemma hos tiina,  var inte hemma i sängs förens vid 4. Vart väckt kl kvart i 10 på lördagen utav att påke ringde...hatar när folk ringer o väcker mig.

Pallade mig ner på stan vid 3 tiden med victor var där nere ett tag innan jag drog hem till tiina o slöade. Danne ringde o ville ha sällskap så vi drog ner på stan med honom, hade skit kul när vi satt vid centrum grillen. Vart öltältet sen på kvällen och sen vidare till san marion. Efter det vart det hem o käka lite mat innan man hoppade i säng vid halv 2 tiden.

I dag har jag pluggat fast dock inte så mkt..har för tillfället inte så mkt motivation till det. Hade tråkigt sen så jag tog ett skumbad vilket var jätte skönt för kroppen. Sitter här nu o nördar, funderar på att gå ner o göra några varma mackor. Ska hoppa i säng om typ 2 timmar för i morrn ska man upp o ha praktik igen efter att ha varit hemma o sjuk i 2 veckor.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0