Helgen som har varit

Fredag: Slutade vid lunch och åkte ner och fixade en massa ärenden på stan. Var inne en sväng på bolaget så min underbara sambo skulle slippa slåss med halva katrineholm efter jobbet. Väl hemma vart det att diska, sammsuga samt plcka undan i lägenheten. Hjärtat fixade plankstek till middag åt oss sen vart det film och mys i soffan resten utav kvällen.

Lördag: Tog vi en repa på stan med min kusin och hennes ena grabb. Tog en paus och lunchade på CL innan vi fortsatte att göra stan. Jag kom hem med en klänning och läppstift medans hjärta kom hem med en skjorta, 2 gubbkepsar, en jacka och en mössa. På kvällen gick vi ut och åt middag på kolgrillen, helt okej mat. Sen drog vi hem till franken som hade lite fest. Skulle ner på krogen och kolla läget men vi struntade i det och åkte hem och bäddade ner och i sängen istället.

Söndag: I dag har vi storhandlat och städat. Nu har vi tagit en liten paus och passar på att nörda lite med dator och tevespel. Ska strax dra igång med middagen som blir köttfärsrullar med matvete, sallad och creme fraiche. Sen blir det nog en film eller lite sappande på teven i kväll.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0