Trevlig kväll

I går så hade jag, tiina och gudrun bestämt oss för att vi skulle gå ut och äta någon stanns. Vi hade bestämt oss för kastrullhäxorna men när vi kom dit visade det sig att ett utav gudruns ragg jobbade där så vi skippade att äta där så det var inte till stan igen och väl där inne så bestämde vi oss för kinaresturangen.

Det första vi gör när vi kommer dit upp är att träffa på tobbe och sanna så vi bytte några ord med dem innan vi gick och satte oss. Sen var det en snabb titt i menyn sen beställde vi, det var tre små rätter för min del. Vi hade jätte trevligt när vi satt och åt, pratade lite skit och så och sen när vi hade ätit upp så var vi propp mätta. Sen drog de till victor och jag drog hem för jag skulle se de sista avsnittet för säsongen av grey´s atonome som var så bra.


I dag har jag varit ledig och pluggat till provet som jag har i morrn, har hunit med att ringa till en privat tandläkare där jag förmodligen sak ha min praktik sen. Bestämmde träff med natha för att gå ner på stan, victor följde oxå med så vi begav oss paladium för att fika. Träffade på annelie på vägen dit sen när vi hade fikat en stund så kom maggan, softe och lillen och efter yttligare en stund så kom hälge. Hade jätte trevligt där borta fast inget går upp i mot vårat kära biljarden.

Jag hatar när folk inte fattar att man inte alltid orkar följa med ut på krogen speciellt på onsdagar då man kanske har skola eller praktik dagen efter. Bara för att du äntligen känner för att parta loss onsdag, fredag och lördag nu förtiden så betyder det inte att jag alltid vill. Och när jag säger att jag inte orkar och inte kan följa med för att jag har skola och prov dagen efter så säg inte OCH! Bara för att du för tillfället inte tar ditt pluggande på allvar så betyder det inte att jag inte gör det.

Vart fan var du alla de där onsdagarna, fredagarna och lördagarna då victor och jag var ute på krogen och vi vill ha med dig då fick vi till svars att nä jag orkar inte, jag är trött, nä jag ska upp och jobba i morrn. Vi accepterade det utan att tjata för känner man inte för en sak sak man inte göra det.

Okej visst jag börjar inte skolan förens kl 9,30 i morrn men lik för bannat så måste jag vara pigg och utvilad för hur som haver så måste jag liksom skriva ett prov i morrn och visst jag behöver ju inte dricka men det är inte saken, man blir trött och seg utan att behöva dricka. Vad skulle jag ha sagt till läraren om jag hade följt med ut och varit så trött så jag fick ett stort IG på provet, - Förlåt jag skrev så dåligt på provet för jag var så trött för jag gick på fest i går även fast jag visste att jag hade prov dagen efter.

Ursäkta mig och jag tar mitt pluggande på allvar, för det är min framtid det gäller. Visst jag har varit ute vissa onsdagar men inte då jag vet att jag har prov dagen efter.

Nä nu tänker jag gräva ner mig i soffan sen blir det en snabb dusch innan det är dags att krypa ner i sängen och sova.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0