Update

De senaste veckorna har det inte hänt så mkt. Veckorna består utav att plugga och lära sig en massa latinska namn på tänder, skelettet i huvudet m.m. Fick veta att jag vart godkännd på förska skrivningen vi hade så nu är det väl typ bara 10 prov kvar eller nått. Har lyckats fixa praktikplats på folktandvården här i stan efter mkt om och men.

Helgerna har nästan sett lika dana ut, vi har festat varje fredag och ibland på lördagarna annars så har det bara blivit till att slappa och ladda batterierna för en ny vecka.

Har fått höra när knasen, robban och glenn sjunga kareoke inne på san marion onsdagen som var, det var en intressant upplevelse. Träffade på peppe på krogen i fredags, var länge sen jag såg honom.

Var så dum i fredags att jag drack dulees (tror det stavas nått sånnt) och det fick jag lida för senare på kvällen. Fick grym magvärk och det gick änns inte över när jag åt mat, well jag får skylla mig själv för jag vet att jag och min mage inte mår bra utav mjölk. Magvärken gick över sen typ vid 3 snåret så då somnade jag som en stock.

I veckan blir det att plugga inför provet som jag har nästa torsdag på bl.a de latinska namnen på tänder o.s.v. Jag ska fika med david på onsdag, sen fika med natha antingen tordag eller fredag sen lutar det mot utgång på fredag kvällen.

Nä lägga mig i soffan och gäsa för det finns inte mkt mer att göra och det är riktigt pissväder ute oxå.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0