Onsdags kvällen & helgen i danmark

I onsdags som var så var vi ett gäng kompisar som hade bestämt oss för att äta tacosbuffe nere på san marion. Vi vart typ 14 pers, från början var det vara 4 utav oss som hade planerat att gå dit men så frågade vi lite mer folk om de ville hänga på. Skoj som tusan hade vi, detta måste bara göras om.

Sen efter att vi hade moffat en massa mat så splitrades vi upp, jag och några till drog ner på stan och snackade en stund innan vi drog till baka till san marino för en krogrunda. Det vart en hel del drickande och sjungande även från min sida men det är sånt man får bjuda på. Sen på kvällen när alla skulle hem så vart det bråk utan för krogen mellan två av våra kompisar men det slutade okej för tillfället.

Gick sen hem barfota för jag orkade inte med att gå i stövlarna längre. Gjorde sällskap med P och V hem. P skulle gå hem till sig, han bor inte i stan så han fick sova över hos mig istället för att gå hem och tacken för det var att jag typ fick 20 cm utav min säng och att jag fick hans hand  i huvudet 3-4 gånger och en vass armbåge i ryggen. Kan ju tillägga att jag hade ont i huvudet dagen efter och det berode inte på alkoholen.


Åkte till danmarkt tmed buss idigt på fredagsmorgonen med mammsen. Jag pluggade in mp3 hörlurarna i örona och sov större delen utav resan ner,det var inte så jätte bekvämt att sova i en buss. När vi kom ner dit så gick vi runt i lite affärer, jag gick ner i en erotic shopp och köpte en jätte fin korsett topp där. Sen vart det att äta hamburgare på hard rock kaffe. I lördags så gick vi i affärer på ströget, hittade en jätte bra affär med en massa biliga kläder och underkläder. Så det vart till att bränna lite pengar på underkläder, smycken och en topp där inne. Sen på kvällen åt vi en massa goda pizzer och slappade på hotelrummet.

Söndagen åkte vi till kastrup (tror det stavas så) och köpte lite alkohol innan vi begav oss hem. Åter igen så sov jag nästan hela bussresan hem, det finns inte så mkt mer att göra.  Hur som haver så hade jag en jätte trevlig helg i danmark, funderar på att åka tillbaka i vår sen och då ska jag  ha ännu mer pengar som jag kan bränna på kläder och underkläder.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0