Nyårsafton

Det var nyårsafton igår och det spenderades först med att jag körde ut mina föräldrar till sköldinge till min moster och hennes sambo.

Sen åkte jag hem till natha och väntade på att hon skulle fixa till sig sen åkte vi hem och lämnade min bil. Efter det så gick vi hem till nathas kusin henke som hade fest. Det var en intressant fest med en massa fulla 18-åringar som hade tjej/killproblem.

Natha och jag satt mest och skrattade åt deras problem och konstaterade att vi inte alls var i närheten utav att vara sånna när vi var i 18-års åldern, thank you lord!

Drog ner till krogen vid halv tolv och det var typ inte en enda männisak ute som vi kände, tog lite obligatoriska toalett kort inne på san marino.

Innan klockan slog tolv så traska vi ner till torget där resten utav alla människor firade in tolvslaget. Det var en massa tjoande, raketer som for till höger och vänster samt en massa poliser. Träffade lite människor som man kände och sen när natha och jag gått igenom hela torget drog vi till maistro.

Där vart det inhandling utav lite mat och sen begav vi oss hem. Jag parkerade mig i soffan och mummsade i mig min hamburgetallrik och tittade på criminal minds. Sen när det var slut vid 2 tiden så vart det sängen för min del.
Så med andra ord vart det en nykter och lung nyårsafton för min del vilket var super skönt.

I dag åkte jag ut till sköldinge och hämtade mina föräldrar och sen har det mest bara blivit till att slappa. Ska strax börja med maten och vad händer sen? Ja det är det stora frågan.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0