Härligt seg i kroppen

Den här söndagen har spenderats med att städa, kollat på teve, tränat och målat naglarna. Det fick bli svarta naglar då det matchar till allt och är stilrent.

Träningen i dag bestod utav lite mag och rump övningar. Ska banne mig få in en ruting på att göra de övningara plus några andra övningar varje dag. Här ska vi bli fit in för sommaren har jag bestämt mig, funderar fortfarande på ifall jag ska skaffa gym kort eller inte. Det tåls att tänka på en stund till.

När mitt underbara hjärta kom hem från garaget så svänge vi ihop lite mat. Spagetti och köttfärsås vart det, vi använde köttfärs från sköneros butik och man kände verkligen vilket smaka skillnade det vart jämför när vi brukar göra det på köffräs från willys. Så hädan efter kommer vi börja köpa allt kött från skönero, 2 kg köttfärs där kostar lika mkt som på willys.

Men ialla fall efter maten så åkte vi och handlade då hjärtat behövde bröd och ost till frukosten. Det slank även ner lite andra saker, själv gick jag lös i fruktdisken och plockade på mig vindruvor och nektariner.

Väl hemma så har vi bara myst och nu sitter karln och spelar xbox spel medans jag sitter i soffan och är härligt seg i kroppen. Det känns som att jag kommer att sova kanon i natt men för att verkligen va på den säkra sidan så ska jag lägga mig på spikmattan i 20 min innan jag går och lägger mig.

/M



Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0