Dag 2

Om min familj.
Min familj består utav mig, min mor och min far. Sen har jag min "egna" familj som består utav mig och min fästman.

Jag har underbara föräldrar som stöttar och hjälper mig på alla sätt och vis de kan. Min far har varit snäll och kört mig varje gång jag skulle till stallet eller ut i skogen till kompisar. De finns alltid där bara ett telefonsamtal bort vilket är skönt att veta. Min mor är även en utav mina bästa resekompisar. Vi är soldyrkare in i själen båda två så när vi åker någon stanns så blir det bara till varma ställen.

Jag får inte heller glömma min sambos familj som är super härliga. Det är en riktigt bilfamilj där jänkarbilarn flyter i blodådrerna på de alla. Så med de blir det mkt bilsnacka och en hel del resor på veteranmarknader.

Resten utav min släkt är inte så stor längre då min mormor, morfar, faster, morbror samt farfar inte längre är i livet. Jag har dock träffa alla förutom min farfar vilket är tråkigt men det är så livet är ibland. De jag saknar mest i skaran är min underbara mormor  och morfar, var mkt ute hos de när jag var liten.

Annars så har jag två mostar och 3 kusiner, dock är det bara min ena moster och kusin som jag har kontakt med. De andra känns det faktiskt som det kvittar lite. Jag har inte heller någon direkt kontakt med min farmor men tiden får utvisa och se hur det blir med det.

/M


Mina underbara föräldrar


Jag och min fantastiska underbra fästman <3

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0