Dag 7

Mina rädslor.

Jag har inte så många rädslor men jag tänke skriva om några utav de. Min första rädsla är att jag är rädd för att dö eller inte det med att dö utan med vad som händer efter att man dött. Ifall jag kommer att känna något, tänka något även fast hjärtat inte slår längre. Jag har nog det rädsla för att jag inte vet vad som händer och jag tycker inte om att inte kunna ha någon stort kontroll över vad som händer.

Min andra rädsla är att jag är höjdrädd. Jag tycker inte om att stå på ex en stege eller gå uppe på ett tak. Jag vet inte om min höjdrädsla har vuxit fram ju äldre jag blir. Jag har absolut inga problem att stå ute på en balkong på ex 5 våningen, flyga högt upp i luften i ett stort flygplan eller sitta uppe på en hög häst. Vet inte rikigt hur det kan komma sig, men att gå på en hög bro med ex vatten eller tågräls under kan ibland få mig att må så illa speciellt ifall jag går själv.

Det var några utav de rädslor jag har sen tycker jag inte om ormar, spindlar och så kryp men det är inte så ialla att jag inte kan se de i verklighet. Utan det är med att jag tycker de är äckliga ifall de kommer för nära mig.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0