Vetekudde och tofflor

Det har snöat näst in till hela dagen, woho eller inte. Jag är banne mig inget fan utav detta jävla lappmögel men jag måste dock erkänna att det blir ju ljusare ute.

Har varit en kanon bra dag på jobbet med en massa trevliga patienter. När jag kom hem ikväll så hade älsklingen fixat pannkakor till middag, fick dock äta själv då han håller till i garaget.

Sitter nu i soffan med ett par vetetofflor på fötterna och en vetekudde runt halsen då jag är så fruktansvärt frusen av mig. Tycker mitt hjärtat kan komma hem snart och krypa ner i soffan och värma mig.

Väntar på att grimm ska börja på teven, typ en kvart kvar tills det drar igång. Tillsdess ska jag filura på en alla hjärtans dag present till älsklingen. Tycker om att skämma bort min fina karl och han förtjänar det verkligen.

I morrn är det den 27:e vilket innebär att lönen trillar in, det innebär också att det är dags att betala de där inte allt för underbara räkningarna. Men tror inte det var så mkt den här månaden tack ocoh lov så jag ska försöka sätta undan lite på sparkontot.

/M











Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0