Torsdag

Dagen på jobbet flöt på bra, slutade redan kl 15 då det är dag före röd dag. När jag kom hem tog jag en snabb vända ner på åhléns. Hittade en jätte snygg och enkel kuvert väska som fick följa med mig hem. Lägger upp bild på den antingen senare i kväll eller i morrn.

Resten utav dagen tog jag det lugnt, låg och myste i soffan med älsklingen en stund. Han hoppade in i duschen sen och jag tok slockanade i soffan.

När jag hade vaknat till liv sen hade han tagit hand om disken så jag började med maten. För min del vart det kycklingfilé, rotfrukter i ugn och cream fraich sås. Älsklingen käkade ostschnizel, rotfrukter med bea sås.

Nu kollar jag på någon film som går på kanal 3, hjärtat är ute i köket och håller på att göra eget snus. Det blir tydligen mkt billigare att göra själv en att köpa färdigt. Sen återstår det väl att se om han tycker det smakar lika bra.

I morrn är det det fredag och vi är lediga. Jag skall upp till sjukan och göra ultraljud för att se om det är några stenar i gallblåsan som gör att det är irriterad. Mitt hjärta skall ut till garaget och att hålla på med bilen. Ja det är väl på ett ungefär så våran dag kommer se ut i morrn.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0