Dag 15

Min dag

Hur har min dags sett ut i dag, jo den har sett ut så här på ett ungefär. Jag har jobbat hela dagen, vi hade våra högsta chefer på besök. De skulle berätta om vem de hade på förslag som skulle kunna tänkas bli våran nya klinikchef. Deras förslag var jätte bra då det var en utav våra egna tandläkare som var påtänkt. Så tillsammans bestämde vi att så får det bli, ett jätte bra beslut tycker jag.

Annars så har det inte hänt något intressant i dag. Ringde till sjukhuset för att luska reda på ifall min läkare änns har läst mitt remis svar från röntgen. Gick dock bet då den som kunde svara på det inte är tillbaks förens i morrn kl 17 på kvällen. Men men får göra ett nytt försök på fredag.

Efter jobbet så tog jag svängen förbi willys så jag behövde lite gränsaker till salladen och så behövde älsklingen bröd till jobbet. Väl hemma så fixade jag till en jätte god köttfärspaj till middag.

Medans den stod i ugnen så tog jag tag i disken, gjorde sen en god sallad samt dressing. Efter maten så tog jag ett varv med dammsugaren och satte i gång en maskin tvätt.

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt, kollar på CSI NY och väntar på att mitt hjärta ska komma hem. Han är ute i garaget och håller på med bilen, han borde komma hem om drygt 30 min och då ska jag pussa en massa på honom.

/M





Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0