Tjejmiddag och statt

I går gick jag och min mor ner en sväng för att kolla in nya hm här i stan. Tycket det inte alls det var något speciellt, kom hem med ett par träningsbyxor och underkläder.

Tog det lungt resten utav dagen innan det var dags att börja fixa till sin inför kvällen. Natha och jag gick sen hem till emmy vid halv sju för vi skulle ha tjejmiddag hemma hos henne med henne och julia. Emmy bjöd på vin, ost och kex till förrätt sen vart det fläskfilé med klyftpotatis och jätte god sås och sallad till varmrätt. Efterrätten vart marängsviss och allt smakade underbart gott.

Ida kom förbi och gjorde oss sällskap vid nio tiden då hon hade slutat jobbet. Vart en hel del kacklande så det var tur att jerry var iväg på kryssning och slapp höra oss hönor. Sen vid halv tolv tiden tror jag så drog jag, natha och emmy iväg till statt.

Där inne träffade vi på hannes, emelie, angelica, tobias, franken och hans bror. Var hur mkt folk som helst där inne som man kände. Vart några vänder i baren för min del, sen vart det dansgolvet och dansa loss samt mingla.

Slutade kvällen hemma hos emmy med lite skitsnack innan natha och jag knallade hem. Det var en kalas trevlig kväll och det var länge sen jag var så här avslappnad och hade skit kul. Tack så mkt brudar, det här måste vi bara göra om!

//M

Ditt ord
Postat av: emmy

åh, du tog bort musiken.. haha! det gör vi definitovt om!

2009-10-25 @ 14:11:37
Postat av: NAtha

HAha! YES! :D

2009-10-25 @ 15:42:43
Postat av: Maddiie

Haha yes det gjorde enbart för eran skull.

Oja för så kul som jag hade igår har jag inte haft på länge! =)

2009-10-25 @ 17:23:36
URL: http://maddiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0