Moonshine

Det vart en tupplur på 1½ timme men huvudet känns fortfarande tungt och värker. Ska balja i mig några glas vatten nu den närmaste timmer och hoppas på att det bli bättre.

Var ute i köket förut och fixade till kaffe till älsklingen, passade även på att göra en lite sallad till mig då magen började kurra lite. Vart en sallad på gurka, tomat, paprika och avakado samt en dressing på olivolja och lite citron.

Mumms vad gott det blev och mätt som tusan vart jag :D Sitter nu och tittar på moonshiners på discovery, en serie om människor som tillverkar hembränt i usa.

Ena polisen i serien hade fått ett tips av en kille att det var någon som spädde ut sin hembrända sprit med blekningsmedeln för att dryga ut samt göra den starkare. Fan är de helt jävla galna eller, det är ju skit farligt att dricka sånt.

Men det är intressant att se hur det går till, hembrännarnas tankar om det de gör och hur polisen går tillväga för att stoppa hembränningen.
/M


Ditt ord
Postat av: malin

haha lär ju va bra drag i skiten xD men farligt sånt där ju :( jag har en 5L dunk hemma xD hahahaha laddat för sommaren ;)

2012-04-12 @ 09:26:10
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Emma

Hehehe, kollade också på det där. Skit kul att se tycker jag. Dom är ju såååå, whitetrash. Hehehe.

2012-04-12 @ 20:11:10
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0