Veterinärbesök, stan och fika

Körde sophia och valpisarna till veterinären i morse. De var så duktiga så när de fick sina sprutor och chipmärkningar. Inte ett ljud gav de i från sig, stor guldstjärna till de :)




Efter att ha släppt av sophia åkte jag ner på stan och hämtade ut mitt vin som äntligen hade kommit. Så ikväll ska älsklingen och jag korka upp den flaska och prova hur det rödvinet smakar. Efter bolaget vart det upp till willys för att handla lite frukt som jag tänkte bjuda på som tilltugg till tjejkvällen i morgon kväll.


Detta vin ska vi testa ikväll

Han vara hemma i 10 min innan det var dags att möta upp nettan och madde för en trevlig fika/lunch på sultans. Snackade en massa skit och firade nettan som fyller år i dag, hon fick en lite pressent utav oss i form av en massa ramband.

Följde med henne bort till tatueraren sen, kollade för skoj skull va hans skulle ha för en tatuering jag funderar på. Det var väl inte så jätte dyrt pris han skulle ha för den men jag kommer göra den nere hos roger istället.

Delvis för att han skulle ta hälften så mkt för den som den andra tatueraren. Och sen så har jag fullt förtroende för roger, alla andra tatueringar har ju blivit så bra som jag har gjort hos honom så.

Nu ska jag slöa en liten stund innan jag sen ska ta ett varv med dammsugaren och plocka iordning det sista i lägenheten.
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0