Kungslänk i silver

Min älskling vart klar med sin armband ikväll som han har tillverkat. Det är en tjock kungslänk i silver, den är riktigt maffig. Det är ett riktigt piller jobb då han har tillverkat ringarna själva som han sen har satt ihop till en lång länk som bidar ett armband.
/M






Ditt ord
Postat av: malin

snyggt armband :) joo iofs, men jag har tränat bort mina o skulle behöva "något" där xD känner mig som en man ibland xD bh som börjat sitta dåligt, enligt mig osv men men de kommer..

2012-04-05 @ 22:37:09
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.com/
Postat av: Rebecca

Jättefint :)

2012-04-06 @ 03:12:49
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: malin

jo det är klart.. men sådana shape up grejer ser hemska ut :P hahaha glömma bort att man har dom på sig så ska man ha lite trevligt xD skulle dö om jag mötte nån som hade de om jag va kille ^^ då har jag nog mina mini mee's tills sillisar blir aktuellt ^^ har ni planer för påsken? :) själv ska jag till gymmet om en stund dock halsont :/ men vill träna idag sen vila under helgen :) ska på påskmiddag hos sambons mormor ikväll då hans föräldrar och syster är utomlands :)

2012-04-06 @ 10:02:58
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.com/
Postat av: malin

hahahhaa jaaa :P dom är i Oman (vart de nu ligger) ^^ inte alls avis på sol & värme för här snöar det :/ vad mysigt :) vart var det ni bodde? :) ska serva volvon strax o se om den går lite bättre. tack detsamma, glad påsk :D

2012-04-06 @ 11:20:57
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0