Fredag - lördag - söndag

Fredagen började med att mina päron åkte upp till sthlm för att spendera helgen där vilket innebar hela huset för mig själv vilket då innebar förfest här! 

Hade bestämt med victor att han och jag skulle fixa käk till oss två plus natha, sofie, david, dansken och wearner. Och lättaste maten att göra som de flesta tycker om är spagetti och köttfärsås viket det oxå vart. Var riktigt trevligt att sitta och käka mat med alla de för annars så skulla jag ha suttit själv och käkat middag och det brukar oftast sluta med att jag struntar i att äta.


Efter maten vart det teve tittande och pokerspelande innan resten utav folket kom vid 20 tiden. Fick guidea (tror det stavas typ så) agnes hem till mig över telefon vilket var en utmaning även fast det är hur lätt som helst att hitta hit. Tillslut så var vi 12 pers här hemma och det var jag, victor, sofie, wearner, dansken, madde, david, gudrun, annelie, tiina, chrill och martin. Det vart nergång på krogen sen vid halv elva tiden.

I vanlig ordning så vart det vårat stammisställe san marino, där inne så träffade man på knasen, robban m.fl. Var en hel del kareokesjungadne för en hel del utav oss och så självklart en massa alkoholhalltiga drycker.

Var hemma runt kl 1 och då var jag superhungrig så då vart det spagetti och köttfärsås som vart över till fyllemat. 

Lördagen bestod utav att städa upp i huste och plocka bort tomburkar och diska glas. På kvällen vart det bio med piff, puff och chrill. Vi såg borat som var en helkul film och efter filmen så vart det en promenad på stan innan jag gick hem. Men först vart det ett stop vid konsum och in handla chips, dipp och cola. Sen vart det till att moffa i sig allt det och titta på teve.

Söndag var en slapp dag, pärona kom hem från sthlm och var glada att huset stod kvar och såg ut precis som de hade lämnat det.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0