Huliganer!

Var hundvakt i dag åt lily och hennes prinsar eller snarare huliganvalpar som biter på precis allt som kommer i deras väg. Fast de är fortfarande så söta så man har lust att stoppa ner de i väskan och ta med de hem. Okej kanske inte lika söta när de sätter sina små vassa mjölktänder i än.

Jag passade på att läsa ur boken Luftslottet som sprängdes medans lily och huliganerna sov vilket de gjorde 85% utav tiden så jag var hundvakt. Han väl avverka ca 200 sidor medans de låg och sussande så söt.

I kväll har det varit årsmöte hemma hos oss vilket har inneburit att nästan alla grannar i längan har varit hemma hos oss. Jag hade kunnat ståt ut om dekodern till teven hade funkat men den har då pajat, jävla tele2 säger jag bara!

Så jag försköte försjunka mig i min bok med det gick ju åt helvete så jag messade lite med jenny och beklagade mig. Hon tyckte jag skulle komma över till hennes mor så jag kastade på mig skorna och tog bilen bort dit snackade lite skit.

Åkte hem när klockan var 20 för då trodde jag att mötet borde vara klart, snacka om att jag hade så jävla fel. Mötet tog inte slut förens tio i 21 men under den tiden så hade jag lyckats försjunka mig i boken tack och lov.

Nä nu ska jag sluta skriva och återuppta läsandet.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0