30 mars 2011

Onsdag och jag är ledig i dag så därför kom jag inte upp ur sängen förens halv 10. Men även fast det vart en lång sovmorgon så har jag hunnit med alla måsten för dagen.

Åkte ner till badhuset och kollade på mitt träningskort verkligen var uppsagt och det var det. Inte kul att sitta och betala för ett kort man inte använder. Sen åkte jag hem lämnade bilen och gick bort till sultans för att möta upp henke där.

Påvägen dit så passade jag på att hoppa in hos min frissa och beställa klipptid till älsklingen då han börja likna den 5:e beatles medlemen. Fikade och snackade bort 1½ med henke på sultans, moffade i mig en bakpotatis till lunch. Måste tusan sätta upp det på matlistan någon vecka för det var sjukt länge sen jag åt det.

Efter fikat gick jag hem och körde igenom träningspasset på active sports 2, fy fan det kändes i låren att jag inte har tränat på 1½ månad. Sen efter att jag passerde duschen gick jag bort till coop för att panta burkar och handla lite.

Väl hemma slängde jag igång ett maskin tvätt och tog tag i disken. Älsklingen kom hem för en stund sen och vi fixader iordning middagen. Nu sitter vi båda och jäser i soffan, skall gå bort till coop sen för att köpa lite gott till kvällen. Men innan dess skall tvätten hängas upp och maskin 3 sättas i gång sen är tvättkorgen åter tom.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0