Tacos och en massa efterrätt

Jobbade fram till lunch i dag sen hem och hämta fikabröd innan jag åkte hem till mina föräldrar. Fikade och bjöd de på rulltårta som jag hade bakat i går. Provade sen blusen min mor håller på och syr till mig, spikade sen att kim och jag kommer till de nästa fredag och äter middag.

Traskade hem sen och mötte kim lagom utanför porten, väl inne i lägenheten damp vi ner i soffan båda två. Surfade runt lite på nätet se vart det ner på stan och fixa en sak inna vi åkte hem igen. Fixade till oss och åkte sen ut till sköldinge för att fira kims pappa som fyllde år. Johan, linda och john var också där ute så det var fullt hus.

Vi alla käkade middag sen där ute och det bjöds på tacos i stora lass sen till efterrätt vart det brylepudding, citronfromage samt rulltårta som jag hade tagit med mig ut. Jag behöver väl inte nämna att vi vart mer än proppmätta, är fortfarande mätt och det är nästan 2-3 timmar sen vi trycke i oss allt.

Har ialla fall haft en jätte trevlig kväll ute hos svärföräldrarna och tiden gick fort, kom ut vid 17 tiden och vi kom inte hem förens vid 22. Nästan så man undrar var kvällen tog vägen, den bara rusade iväg.

Blir snart sängen för min del då mina ögonlock börjar bli tunga som bly. Ingen idé att försöka envisas med att sitta uppe och hålla ögonen öppna, bättre att bädda ner sig i sängen och låta john blund ta över.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0