Blogg torka

Har inte orkat bloggat på ett tag med kryssningen var jätte rolig. Bilder finns på fb, jag får se ifall jag lägger upp de på bdb. Det vart öltältet på lördagen då vi kom hem från kryssningen, firade även marcus som fyllde 23 år då.

Annars har det inte hänt mkt, dagarna flyter på som vanligt. Åkte dock till norrköping o shoppade i tisdags, var meningen att jag skulle försöka hitta ett par gympaskor men så vart det inte. Kom i stället hem med en ny kläning, lite smink samt ett par högklackade skor. Sen vart det öltältet på kvällen med sandra där vi träffade på nicklas.

I dag har jag varit hundvakt åt lily, vi har mest bara slöat i vanlig ordning. Åkte ner till djulö sen när sophia hade slutat jobba. Lily hoppade runt och plaskade i vattnet och letade etfer stenar som vi kastat i åt henne. Ska snart i väg på lite förfest och sen blir det öltältet för att kolla läget.


Jag vet att jag inte är den bästa på att höra av mig och vissa vänskaper har jag förlorat pga av det. Men jag försöker höra av mig till dig men det känns som om att du inte bryr dig när jag frågar ifall vi ska ses o ta en fika. Tycker det vore tråkigt ifall vi tappade våran vänskap. Jag vet att jag inte är speciellt social gent emot dig med det är inget personligt utan det är mig det är fel på då jag har varit rätt så mkt off den senaste tiden. Men men tiden får väl utvisa....

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0