Summering av året 06

Snart så har år 2006 gått över till är 2007 och ett nytt år ligger snart framför änns fötter. Så vad innehöll år 2006 då? Det som innehöll i mitt år 2006 var:
En hel del festande med vännerna vart det, var säkerligen ute varje helg på krogen även fast man inte drack varje gång. Gick mest ut för att vara social och träffa folk. Firade valborg inne på barbors där det var skumparty vilket var super roligt, längtar tills nästa gång de ska ha det.

Det vart sen äntligen min tur att sätta på mig den vita mössan, springa ut från skolan och ta studenten med mina klasskompisar. Det var en oförglömmlig dag och hela studentveckan innan var en rolig och minnesvärd dans med alkohol ständigt i blodet och en massa lekar med klassen. Sen vart det till att jobba på lövåsen under sommaren och tjäna pengar.

Firade midsommarmed en hel bunt med vänner och alkohol. Sen var det dags för min födelsedag då man blev 19 och 1 år närmare bolaget. Vi hade sen en avskedsfest i slutet utav juli  för dansken och chrille för de skulle åka in i lumpen. Jag började plugga till tandsköterska sen den 14 augusti vilket är intressant och roligt. Jag blir klar med mitt pluggande i september året som kommer.

Han med en liten tripp till norrköping i augusti då jag piercade mig i tungan, det gjorde bra ont kan jag säga men fint vart det. Började min praktik på folktandvården för 2 veckor sen vilket är riktigt skoj.

Vi firade annelies bror som fyllde 23 den 22 december. Det blev först förfest då vi smällde raketer och sen vart det ner på krogen. Firade julafton hemma i lugn och ro. Fick jätte fina julklappar av mina föräldrar som jag vart jätte nöjd med. Sen dagen efter julafton så vart det till att festa som en tok igen.

Jag och flera utav mina vänner hade fixat en tröja till dansken där det stod snuskfarfar på framsidan och våra namn på baksidan. Varför vi hade skrivit snuskfarfar var för att han hade fått det som smeknamn i lumpen. Han vart jätte glad för tröjan, sen vart det in på babban och festa loss.

I morrn är det nyårsafton och festande som står på schemat. Jag hoppas att år 2007 kommer att bli lika bra som det här året har varit med mina underbara vänner och familj elller att det blir bättre.

Gott Nytt År!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0