Va ett tag sen...

Ja det var ju ett tag sen man skrev här sist och det är inte så mkt som har hänt på senaste. Som vanligt så har jag haft praktik på folktandvården och skola under veckorna.

Fick reda på för några dagar sedan att jag klarade det masstiga provet om rotfyllning...jiipii! Trodde verkligen inte jag skulle göra det, var jätte säker på att jag skulle få skriva om det men tack och lov så slipper man det.

Jag trivs så himmla bra på min praktik så det känns lite tråkigt att jag bara har 6 dagar kvar där. Men för hoppningsvis så kommer jag att trivas lika bra på min andra praktik plats som jag faktisk ska upp till i morrn. Vi ska prata lite om arbetskläder och försöka pussla ihop ett schema åt mig.

Annars så har jag naturligtvis festat under de helgerna som har varit vilket inte är en ovanlighet. Förr förra helgen var jag på fest hos både tiina och david, sprang imellan festerna lite snygg. Firade att david fyllde 20 år sen så sammlades hela gänget upp nere på san marino i vanlig ordning. Tittade på melodifestivalen förra helgen oxå hemma hos victor med annelie, krill och dansken. Sen senare på kvällen så vart det film maraton med matrix.

Helgen som var så vart det fest hemma hos krill för han fyllde 21 så vi firade honom då och åter igen så vart det san marino. Sen på lördagen gick victor och jag till paladium och lyssande på david som hade spelning och träffade en massa polare där. Sen drog jag hem vid nio tiden, köpte glass på vägen hem som jag sedan moffade i mig när jag satt och tittade på teve.

I dag är det tisdag och jag har haft praktik och i morrn ska jag på möte på min andra praktik plats sen efter det ska jag hem till tiina och terra henne. Sen är det skola på tordag som gäller och vi ska ha föreläsning om kirurgi inom tandvården vilket sak bli intressant att lyssna på.

Sen är det helt plötsligt fredag igen och då är det praktik på dagen och sen tror jag att det skulle var förfest hemma hos victor på kvällen. Funderar på att börja dricka igen, har nämligen festat helt nyktert i 10 veckor nu och jag kan inte påstå att jag har saknat alkoholen någon ting. Jaja det visar sig om det blir ett glas vin/cider eller om det bara blir cola som vanligt.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0