Lugn dag

I dag har det varit en riktig lugn dag, hade möte på arbetsförmedlingen kl 11. Var ett möte på 1  timme om utlandsjobb, känner dock inte att det är så intressant för mig för tillfället. Gick en sväng på stan och provade skor, hittade ett par skit snygga svara högklackade i lack. Dock så är det en 10 cm klack som jag inet är så himmla säker på att jag skulle orka gå i en hel dag på stan eller ute kväll och så kostar de 500 kr. Det tåls att tänka på om jag sk aköpa de eller inte, tiden får utvisa. Om jag köper de så blir det nog efter att jag har varit i köpenhamn.

Var hemma hos madde sen och fikade och kollade in hur lägenheten så ut nu när de har fått in alla möbler och möblerat klart. Det var jätte mysigt i lägehneten, vart riktigt sugen på att flytta hemifrån nu till eget men det som stoppar mig är ju att jag inte har någon inkomst så jag får vackert vänta.

Kvällen har varit lugn, fixade middag sen har jag bara legat i soffan och halv sovit. Har lyckats moffa i mig lite godis som pappa köpte med sig hem från jobbet. I morrn händer det inte så mkt, sak mest bara ta det lungt för jag börjar jobba kl 14.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0