Onsdag - Norrköping - Teoriprov

I dag så åkte jag till norrköping och lunchade med victor vilket var super trevligt :) Var ett bra tag sen jag träffade honom sist. Käkade sallad till lunch som vanligt, jag får aldrig nog utav salladen vi brukar äta på fiket som ligger mitt i domino. Snackade lite skit och uppdaterade honom om vad som händer i kattne och så.
 
Sen vart det en snabb runda på stan innan jag begav mig ner till tågstationen där min far skulle hämta mig. Han skjusade mig till SMHI:s parkering för en bit där ifrån låg lokalen där jag skulle skriva mitt teori prov. Jag var lite nervös när jag satt i vänterummet och ännu värre vart det när vi fick sätta oss vid datorera. När jag satt vid datorn trodde jag att jag skulle dö utav nervositet innan vi väl fick börja klicka på datorn.

Efter 30 min så hade jag besvarat de 70 frågorna och var ett musklick ifrån att få min dom, trodde nästan jag skulle dö utav nervositet men till min stora lycka och förvånad så fick jag 54 poäng vilket innebär att jag var godkänt med 2 poängs marginal!!! Snacka om vilken lättnat för jag tycket provet gick uruselt med tydligen så gjorde det inte det.

Pappa kom och hämta mig vid tågstationen sen så åkte vi hem, gjorde ett  stop vid sultans och köpte fika bröd för att fira mig. Mamma vart helt överlycklig när jag berättade att jag klarade det och kramade om mig som en tok. Tryckte i oss en massa lasagne till middag så vi nästan trodde vi skulle bli fyrkantiga.

Har tittat på teve resten utav kvällen, finns inte så jätte mkt skoj att titta på för det är en massa ishocky på teve. Ska iallafall  titta på teve en stund till och sen vid elva ska jag ner en sväng till san marino och kolla läget och fira det godkända teoriprovet med en cider tror jag.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0