Bättre

Den här dagen har klart varit så mkt bättre än gårdagen som slutade med att jag var arg som ett bi. I dag så hade jag körlektion kl 10 vilket gick jätte bra, några små missar men det är redan saker jag vet om sen tidigare som jag måste jobba mer på.

Var duktig och pluggade teori i 1 timme sen efter körlektionen, tänkte att jag lika bra kunde passa på då jag ända var där nere. Sen vart det en sväng på stan och inhandlade en ring till läppen sen så träffade jag på Lee. Fastnade ett tag där, stod och pratade en massa skit om allt möjlig och njöt utav solen.

Var duktig sen i dag när jag kom hem och bakade en massa hallongrottor som vart jäte goda. Resten utav kvällen har spenderats framför datorn samt teve. Har roat mig med att titta på grey´s anatomy och förut i dag så tittade jag på the hills som jag verkligen har fasnat för. Jag bara älskar Lauren i serien, hon har en skit snygg klädstil och sen ser hon jävligt bra ut också. Några som jag inte tycker om i den serien är Heidi och hennes pojkvän Spencer, han är en sliskig playboy som Heidi offrar sin vänskap med Lauren för. Good luck att han kommer att vara henne trogen...de påminner lite om folk som jag känner.

Nä ska väl titta lite mer på teve innan jag ska fixa till mig lite för sen ska jag ner en sväng och kolla om det är något roligt folk ute på san marino och bryggan. I morrn vankas det möte på fittiga arbetsförmedlingen som jag bara ääälskar eller inte sen ska jag roa mig med ännu en körlektion och lite teori på det. Puss och god natt på er alla!


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0