Fitta!

Var nere en sväng på stan och fikade med annelie viket var trevligt. Efter fikat så beställde jag tid för att kolla synen, ska dit på onsdag nästa veckan. Sen när jag gick hem så bestämde jag mig för att jag ska dra ner på godis och läsk och börja träna.

När jag väl kom hem och kollade igenom posten så hade jag fått ett brev från försäkringskassan där det står att det är fel i mina papper som jag hade skickat in så pengarna som jag skulle få i dag eller typ på torsdag kommer att dröja. Arg som ett bi gick jag ner till arbestförmedlingen och skällde på de för det var nämligen de som hade skrivit fel i mina papper. Jag hade nämligen frågat en utav de där jävla fitterna där ner om hjälp att fylla i pappret så det skulle bli rätt men inte fan blev det rätt. Så efter att jag hade skällt på henne så ringde hon till försäkringskassan för att kolla om hon kunde faxa det nya rätta pappret till de men det gick inte men kärringen på arbetsförmedlingen skulle skicka in den åt mig. De på försäkringskassan lovade att det inte skulle dröja så länge innan jag får mina pengar så jag hoppas jag får de någon gång nästa veckan. Men min handledare som jag ska ha möte med på torsdag kommer allt få höra om vad jag tycker om deras jävla kunskap, det enda de är rikigt duktiga på där nere är att dricka en jävla massa kaffe.

Jag är fortfarande arg som ett bi så när jag gick förbi coop förut så köpte jag läsk och godis för att kunna varva ner, så mkt för att börja ett nyttigare liv. Jag kunde allvarlig ha kunnat mördat någon när jag gick både ner till arbetsförmedlingen och sen hem. Så resten utav dagen/kvällen tänker jag inte vara social över huvudtaget förutom med mot mina föräldrar.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0