Gårdagen

Kom upp tidigt ur sängen i går för att ha varit ute under kvällen. Jag han med att sova åtminstonde 7 timmar så jag var rätt så pigg. Kom ju hem rätt så skapligt efter att ha varit ut en liten sväng på krogen, var ju bara meningen att jag skulle kolla läget snabbt men inte då. Träffade på kerstin, råbin och clabbe så jag fastande vid deras bord och sen vart det en sväng till bryggan och sen var kl kvart över 2 när jag kom hem.

Var ner på stan vid tio tiden och gick i lite affärer med min mor. Har hittat en sjukt snygg väska inne på axelssons, den finns både i svart och rött. Den gör sig bäst i rött men svart är lixom min färg, sen så kostar den där efter också. 550 kr för den sjuk snygga väskan, det tåls att tänka på om man ska köpa den eller inte. Det är ju inte lite pengar det handlar om och sen är man är arbetslös så känns det som en hel förmögehet att kasta ut på just bara en väska. Jag får nog nöja mig med att titta på den de gångerna jag går in på axelssons.

Mamma och jag köpte ialla fall påskgodis nere på stan, vi tycket att vi köpte rätt så mkt men allt det godiset lyckades vi alla klämma i oss i går kväll. Jag och mamma kom ialla fall överens om idag när vi gick till coop att vi skulle strunta i att köpa godis, skulle min pappa och jag få ett sjukt sug efter godis i kväll så får jag offra mig att kasta på mig skorna och springa bort dit. Resten utav gårdagen spenderades med att äta hemmagjor pizza, vi åt upp en hel plåt tillsammans. Normalt sätt när vi gör pizza brukar det bli en eller två bitar kvar men i går inte. Sen bänkade vi oss framför teven och tog det bara lungt.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0