Onsdag den 19 mars

Har varit nere på arbetsförmedlingen och haft möte idag som inte gav mig så mkt. De flesta i den gruppen jag går i tycker att mötena inte ger oss så mkt men man går dit för att inte förlora några pengar. Annars så har det inte hänt så mkt hittils idag, sak väl ta mig i kragen och börja städa snart. Det är fortfarande lika kallt ute och jag gillar det inte men solen har tittat fram lite i dag så det har ju varit trevligt.

Kvällen ser ut till att bli lugn, blir nog till att sitta framför teven o slappa. Ska titta på greys anatomy och sen eftter det  women´s murder club. Får se om jag kanske orkar gå ut en sväng ikväll efter att ha kollat på dessa program, har ju inget speciellt jag ska göra i morrn.

Har upptäckt att veckorna bara flyger fram, tycker inte det var länge sen det var måndag och snart är det fredag och helg. Vart tar veckorna ivägen igentligen, tycker inte jag gör så mkt om dagarna som skulle få de att gå så fort. 

Var ialla fall nere en sväng hos min frissa i går och fick tid den 31, så då blir det till att färga håret. Det kallaset går på 550 kr men det kan det vara värt för jag är rädd om mitt hår. Sen så är det ju inte så jätte ofta jag springer hos frissan heller så någon gång får man ta och unna sig det. Sist jag var hos henne var för säkerligen 1½ månad sen om inte längre.

Nä ska väl ta mig i kragen och börja städa nu innan hela denna dagen försvinner.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0