Tråkigt

Jag känner mig inte trött för fem öre så vad hittar man då på för skoj? Kom inte på något kreativare än att fila o måla naglara. Har sappat igenom tevekanalerna ett tiotal gånger utan att hitta nått skoj att titta på tills nu då scrubs började. Tror fan mig inte det finns någon roligare serie än scrubs, möjligtvis two and a half men då.

Surfade runt lite på internet o hamnade på dinsko sidan o hittade två par skor jag förmodligen kommer att lägga vantarna på när jag åker ner till norrköping nästa gång.  Jag lär väl säkert hitta en hel del kläder som kommer följa med hem då oxå.

I morrn är det tisdag, vad ska man då hitta på för skojigt? Det enda som jag har inplanerat är att jag ska ner till bilskolan o plugga teori så jag verkligen är redo sen när jag väl ska ha uppskrivningen. Ska förbi en sväng o kollan om min hårfrissa jobbar, ska se när hon har tid att färga mitt hår. Så mkt mer än det ska jag väl inte göra i morrn, kanske skulle vara duktig o städa lite oxå. Ska i alla fall göra laxsoppa till middag i morrn, var ett bra atg sen vi hade det sist.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0